HomeA9Zuidelijke op- en afritten A9 Stadshart tot 30 augustus op slot

Zuidelijke op- en afritten A9 Stadshart tot 30 augustus op slot

AMSTELVEEN – Met de start van zomervakantie begint ook een belangrijke fase voor de werkzaamheden aan de A9. Vanaf vanavond 20.00 uur tot en met maandag 30 augustus 5.00 uur, is op- en afrit 5 (Amstelveen-Stadshart) aan de zuidkant van de A9 dicht. Het verkeer wordt omgeleid via op- en afrit 4 (Ouderkerk aan de Amstel).

Aannemer VeenIX legt aan de zuidkant van de A9, ter hoogte van Amstelveen, tijdelijke rijstroken aan (bypass) zodat de A9 tijdens de bouwperiode open kan blijven voor verkeer. Om de bypass op zijn plek te houden, moet VeenIX damwanden plaatsen.

Ook wordt komende periode op- en afrit 5 (Amstelveen-Stadshart) verplaatst in zuidelijke richting en de fietsbrug over de oprit gebouwd. Voor de veiligheid van de werknemers en het verkeer, sluiten VeenIX de op- en afritten 5 aan de zuidkant af.

Burgemeester Rijnderslaan open

De Burgemeester Rijnderslaan is tijdens de afsluiting van de op- en afritten 5 aan de zuidzijde van de A9, in beide richtingen open in verband met de doorstroming van het verkeer. Met uitzondering van het weekend van vrijdag 30 juli tot maandagochtend 2 augustus, dan wordt de DDI aangesloten op de lokale wegen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS