HomeAmstelvenersZonder beperkingen in het Bloesempark: 'Gewoon ieder zijn ding, vrijheid en blijheid!'

Zonder beperkingen in het Bloesempark: ‘Gewoon ieder zijn ding, vrijheid en blijheid!’

AMSTELVEEN – Vandaag was de eerste mooie lentedag, in combinatie met de bloesems die sinds kort in bloei staan. Veel mensen zochten daarom hun toevlucht naar het Bloesempark. En zo vanzelfsprekend als dat dit nu klinkt, zo was het vorig jaar anders.

Corona zorgde er toen voor dat het Bloesempark was afgezet en er maar een beperkt aantal mensen toegang kregen tot het park. Ook Picknicken was toen uit den boze, er moest immers doorstroming blijven. De afsluiting van het park zorgde toen voor enorme drukte en lange rijen.

Dit jaar was dit gelukkig geschiedenis. Iedereen die een plekje zocht in het park, kon wel een plekje vinden. Er werd gespeeld, gepicknickt en vooral ontspannen.

De verwachting is dat het de komende dagen nog drukker gaat worden, zeker omdat het weer mooi blijft en de bloesems de komende twee weken blijven bloeien.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS