HomeWijkenKeizer KarelparkZomerpleinfeest Keizer Karelpark: lang leve de cultuur!

Zomerpleinfeest Keizer Karelpark: lang leve de cultuur!

Overal is aan gedacht door Lena en Lia van het Platform KKP, tijdens het Zomerpleinfeest van afgelopen zaterdag. Met hart en ziel hebben zij zich ervoor ingezet dat Keizer Karelpark feest kon vieren op het plein voor Ateliers 2005.

Rode draad was: cultuur. Wijkbewoners onderdompelen in de grote diversiteit van culturele mogelijkheden. Zo ging een kunstenaar 3D stoepkrijten met de kids, speelde een accordeonist nummers van Willie Alberti tot Dave Brubeck, waren er dansworkshops en een dame die kunstig haren invlechtte bij wie dat wilde.

Ook waren daar een fotografieworkshop, kookkunst en als klap op de vuurpijl een avondconcert rond het repertoire van Bob Dylan.

Geheel in lijn met de visie van het Platform KKP is gedacht aan duurzaamheid en toegang voor alle leeftijden en portemonnees.

Foto’s

Geniet van de foto’s, ze spreken voor zich. Ze zijn gemaakt door Naomi en zijn ons ter beschikking gesteld door cultuurcoach Luc Upson van Platform C.

Bedankt Luc! Mooie foto’s Naomi!

Maar vooral: bedankt Lena en Lia voor het vele werk dat in dit feest gestoken is. Komt er een Zomerpleinfeest voor 2023?

AANRADERS