HomeAmstelvenersZoektocht naar kindje op Het Zwijn: tien mensen denken het te zijn

Zoektocht naar kindje op Het Zwijn: tien mensen denken het te zijn

De zoektocht van de gemeente Amstelveen naar een kindje op een foto (uit 1975) dat op het plaatselijke bekende kunstwerk Het Zwijn zit heeft veel reacties opgeleverd. Maar liefst tien mensen denken het te zijn.

De foto is onderdeel van de historische fototentoonstelling van de A9 en het Stadshart in belevingscentrum Amstelveen InZicht aan het Stadsplein. Het leek de gemeente leuk om het kindje dat op de foto is genomen op te sporen.

Bont langs de mouwen

Nu meer mensen aangeven het kindje op de foto te kunnen zijn, vraagt de gemeente om een zelfgemaakt foto van het kindje met dezelfde jas. “Op de beeldbank is een tweede foto van het kindje gevonden, waarop de jas en de schoenen goed te zien zijn. Met name donkere jas met bont langs de mouwen en kraag is herkenbaar,” aldus een woordvoerder van InZicht.

Ben jij of ken jij het kindje en heb je ook een privéfoto met hetzelfde jasje? Stuur dan een mail naar inzicht@amstelveen.nl.  

De eerste foto.

Foto('s):E. Verheijen
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS