Home112Woning beschoten in Bovenkerk: politie zoekt getuigen

Woning beschoten in Bovenkerk: politie zoekt getuigen

AMSTELVEEN – Op de Nicolaas Beetslaan in Bovenkerk is dinsdagavond een woning beschoten. Niemand raakte gewond. De straat was wel enige tijd afgezet.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. In de wijk werd direct buurtonderzoek uitgevoerd en zijn diverse getuigen gehoord. Daarnaast kwam ook de Forensische Opsporing ter plaatse. Deze hebben onder andere kogelhulzen in beslag genomen voor onderzoek.

In de woning zouden ten tijde van de schietpartij nog mensen gezeten hebben. De bewoners van de betreffende woning brengen de nacht elders door. De aanleiding voor de schietpartij is nog onbekend.

Explosies

Eerder zijn in dezelfde straat ook al explosies met zwaar vuurwerk geweest bij een woning. Of deze zaken verband hebben met elkaar is nog onduidelijk. Een politiewoordvoerder kon ook niet zeggen of het om dezelfde woning ging.

Getuigen

De recherche stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie vraagt personen die beeldmateriaal hebben deze ter beschikking te stellen van het politieonderzoek.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS