HomeAgendaWisselvallig weer voor weekend vol Amstelveense activiteiten

Wisselvallig weer voor weekend vol Amstelveense activiteiten

Amstelveners die er dit weekend op uit willen trekken in de gemeente, kunnen het best even de buienradar in de gaten houden. De komende dagen staan er in Amstelveen weer veel activiteiten gepland, maar er bestaat grote kans dat er ook regelmatig plensbuien over Amstelveen trekken.

De huidige voorspellingen zijn echter redelijk gunstig. De meeste kans op regen is vooralsnog zaterdagavond. Dat betekent dat de opening van de Nationale Sportweek op het Stadsplein nog steeds een aantrekkelijke optie is om te bezoeken. Zeer leuk want oude tijden herleven met beachsporten op het Stadsplein. Daarbij komt zaterdagochtend het het bekende beachvolleybal duo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen naar het Stadsplein. Bekijk hier het volledige programma.

De Amstelveners die willen meedoen met World Cleanup Day kunnen in ieder geval het beste een regenjas meenemen. Ondanks dat volgens de verwachtingen de meeste regen zaterdagavond gaat vallen, bestaat er overdag ook nog kans op buien. Heb je een regenjas en wil je nog meedoen? Hier staan de locaties waar je je kan melden.

Binnenactiviteit

Zin in een binnenactiviteit? Zaterdag kun je ook terecht in Museum Jan voor de taxatiedag. Iedereen is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in het museum kunstobjecten én sieraden te laten taxeren door de gespecialiseerde veilingmeesters. Meer weten? Kijk op de site van JAN.

Nog op zoek naar binnen- of buitenactiviteiten voor het weekend? De site Visit Amstelveen houdt altijd nauwkeurig de agenda bij. Die vind je hier! Fijn weekend!

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS