HomeAmstelvenersWietplantage aangetroffen in kruipruimte van huis Westwijk

Wietplantage aangetroffen in kruipruimte van huis Westwijk

AMSTELVEEN – Op de Westhove in Westwijk is rond twaalf uur vanmiddag een wietplantage aangetroffen. De illegale plantjes werden gevonden in de kruipruimte van een huis.

Het gasbedrijf, elektriciteitsbedrijf en het waterleidingbedrijf waren aanwezig en moesten voor de woning een gat graven om alles veilig uit te schakelen. Daarna is er een gespecialiseerd bedrijf aan de slag te gaan om deze te ruimen. De plantage bestond uit ongeveer 175 planten en was professioneel aangelegd.

De burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens, zal de woning binnenkort voor drie maanden sluiten. Met deze sluiting wil de gemeente criminaliteit en overlast voor de buurt tegengaan. Tevens wordt op deze manier ook voor gezorgd dat er niet opnieuw illegale activiteiten in het huis kunnen plaatsvinden.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS