HomeAmstelvenersWethouder Rob Ellermeijer overleden

Wethouder Rob Ellermeijer overleden

AMSTELVEEN – Wethouder Rob Ellermeijer is op 63-jarige leeftijd overleden. Ellermeijer legde zijn taken al in maart neer in verband met zijn gezondheid. Hij laat een vrouw en twee dochters na.

VVD’er Rob Ellermeijer was de laatste vier jaar actief als wethouder voor onder meer wonen, verkeer en sport. Van 2014 tot 2018 was hij actief als raadslid voor de VVD.

Burgemeester Tjapko Poppens reageert geëmotioneerd namens het college en de gemeenteraad: “Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze gewaardeerde collega. Wij wensen de familie en naasten veel sterkte met dit grote verlies”

‘Bij Rob kwam Amstelveen altijd op de eerste plaats’

“Rob had Amstelveen in zijn hart gesloten en dat merkte je in alles wat hij deed. Of het nu ging om de portefeuilles waar hij verantwoordelijk voor was of zijn eerdere activiteiten als raadslid of vrijwilliger; bij Rob kwamen inwoners en Amstelveen altijd op de eerste plaats. Wij herinneren hem als een betrokken Amstelvener, maar bovenal als een zeer gewaardeerde collega en geliefd mens”, zegt Poppens.

Ellermeijer werd in 1988 registeraccountant en was bijna 23 jaar partner van Ernst & Young (EY) geweest. In die periode heeft hij 15 jaar de Publieke sector aangestuurd en was hij onder meer accountant en adviseur van vele gemeenten en provincies. Na zijn pensionering in 2015 was hij werkzaam als zelfstandig ondernemer tot het wethouderschap zich in 2018 aandiende.

Vrijwilligers, medewerkers en bestuur wensen de familie van Rob Ellermeijer veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies.

Condoleren is mogelijk via een online condoleanceregister

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS