HomeGemeenteraadsverkiezingen 2022Wethouder Marijn van Ballegooijen lijsttrekker PvdA verkiezingen 2022

Wethouder Marijn van Ballegooijen lijsttrekker PvdA verkiezingen 2022


AMSTELVEEN – Wethouder Marijn van Ballegooijen (44) wordt PvdA-lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op de tweede plek komt oudgediende Esther Veenboer en derde plek is gereserveerd voor politiek talent Arnout van den Bosch.

Marijn van Ballegooijen: “Drie jaar geleden ben ik naar Amstelveen verhuisd als wethouder, en ik ben enorm van de Amstelveners gaan houden. Vooral hoe onze mensen
naar elkaar hebben omgekeken tijdens de coronacrisis was hartverwarmend. Maar ik zie ook dat te veel mensen afschuwelijk in de problemen komen door de woningnood, door wachtlijsten in de zorg of door schulden. We moeten meer voor hen doen.”  

Nieuwkomer

De vierde plek op de lijst van de lokale PvdA wordt ingenomen door nieuwkomer Rosalie Bouwman. Rosalie Bouwman wil de politiek in om te zorgen voor een sociale stad waarin bewoners die pech hebben in het leven een tweede kans krijgen. 

De lijst vervolgt met huidig burgerraadslid Guy Muller op plek 5, op 6 huidig bestuursvoorzitter Anna Kaal, op 7 nieuwkomer Maher Shehna, op 8 huidig burgerraadslid Dick Loos en op 9 nieuwkomer Liesbeth Gamadia. Verwacht wordt dat de lijst nog een aantal lijstduwers krijgt.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS