HomeWijkenKeizer KarelparkWekelijkse Buurtlunch in MOC gebouw  

Wekelijkse Buurtlunch in MOC gebouw  

Elke donderdagmiddag tussen 12.00 tot 14.00u uur wordt er in het MOC gebouw aan de Lindenlaan een heerlijke lunch geserveerd voor €2.00 per keer. 

Eerste keer is de buurtlunch gratis 

De ene week is er een heerlijke vers gemaakte gezonde soep met een lekker belegde broodjes met melk en sap erbij. Als afsluiting is er koffie en thee met een koekje erbij 

En de andere week komt er een Surinaamse kokkin en kookt dan Surinaams. 

Donderdag was het Surinaamse kip masala in een pistoletjes met reepjes komkommer met aangelengde ananas – limonadesiroop zelfgemaakte Surinaamse sambal van Madam Jeanette peper. Heerlijk! We sloten af met vers gemaakte koffie en een gevulde koek. 

Eet mee

Kom gezellig met je buren kletsen onder het genot van een lekkere lunch .het is voor jong en oud. Als je komt, meld je je dan even aan bij Erik. Zijn telefoonnummer staat op de poster. 

Ik hoop jullie gauw een keertje te zien en in deze dure tijd is dit een lekkere goedkope oplossing en je leert je buren ook beter kennen. Ik heb geleerd in de loop van de jaren dat eten verbindt. 

En wat is er nu gezelliger dan samen te eten. 

Alleen is ook maar Alleen 

Tot gauw!!! 

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS