HomeWijkenBankrasVVD zet Amstelveense vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje

VVD zet Amstelveense vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje

AMSTELVEEN – De VVD heeft gisteren een pluim uitgedeeld aan alle vrijwilligers in Amstelveen. Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger en de liberalen wilde dit in de aanloop niet geruisloos voorbij laten gaan.

“Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. In zorg en welzijn maar ook in de sport zorgen velen voor anderen. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van veel organisaties,” zegt Victor Frequin van de lokale VVD-fractie.

Samen met burger-raadslid Jet Smit ging Frequin maandag op bezoek bij Middenhof en het Odensehuis. “Twee plekken waar vrijwilligers enorm veel werk verzetten om anderen te helpen. Anderen die dit nodig hebben. Natuurlijk samen met de professionals die onontbeerlijk zijn vooral in zorg en welzijn,” voegt Smit toe.

In Middenhof waren 16 vrijwilligers bijeen en in Odensehuis 22. Ook waren daar de coördinatoren vanuit welzijnsorganisatie Participe bij, Natalia Leviti van Odensehuis en Thea Stomphorst van de Ontmoetingsgroepen in Middenhof. Van de lokale VVD kregen zij allemaal een mooie plak chocola. En natuurlijk een warm ‘dank jullie wel’ voor al het werk dat ze voor hun mede-Amstelveners doen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS