HomeGemeenteraadsverkiezingen 2022VVD wandelt door bos: 'Inwoners maken zich nu vooral zorgen over de...

VVD wandelt door bos: ‘Inwoners maken zich nu vooral zorgen over de situatie in Oekraïne’

AMSTELVEEN – Wandelen met de kiezer. AVA doet’t en ook de VVD had afgelopen zaterdag een wandeling gepland. Conclusie? In Amstelveen hebben we het best wel goed. Zeker als wordt gekeken naar de huidige toestand in de wereld.

Wandelaars en joggers togen vanaf de Oude Karselaan naar de heuvel en volgens VVD-fractievoorzitter Kees Noomen was het een vermakelijke wandeling. “Alle onderwerpen die bij deze lokale verkiezingen spelen, kwamen voorbij.”

Naast het overal spelende probleem wonen kwamen ook de typisch Amstelveense zaken aan bod. “Van kinderen die veilig in de buurt moeten kunnen fietsen, zwerfvuil, parkeren van fietsen door sporters en uiteraard hondenpoep passeerden de revue,” zegt Noomen.

Tevreden

Het toonde wederom aan dat Amstelveners over het algemeen tevreden zijn. Noomen haalt de in Amstelveen wonende stewardess Merel Verweij aan. “Zij komt op veel plekken in de wereld en neemt altijd haar hardloopschoenen mee. Ondanks dat gaat voor haar niets boven een rondje rennen in het Amsterdamse Bos.”

Dat niet iedere Amstelvener de weg in het Amsterdamse kent, bleek ook tijdens deze middag. Noomen lachend: “Hilarisch was het feit dat uitgerekend de oudste lokale journalist van Amstelveen niet wist hoe hij uit het bos moest komen. Gelukkig heeft raadslid Victor Frequin zijn vrouw laten komen om hem op te halen.”

Volgens Noomen was de wandeling zeer geslaagd maar was er een serieuze ondertoon. “De grootste algemene deler was toch wel dat men eigenlijk heel tevreden is in Amstelveen maar dat men zich grote zorgen maakt om wat er nu in de Oekraïne gebeurt.”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS