Home112Vrouw in scootmobiel naar ziekenhuis na aanrijding in Amstelveen, automobilist spoorloos

Vrouw in scootmobiel naar ziekenhuis na aanrijding in Amstelveen, automobilist spoorloos

Een vrouw is vanmiddag gewond geraakt toen zij op de Amstelveense Rembrandtweg in haar scootmobiel werd aangereden. De automobilist bekommerde zich geen moment om het slachtoffer en reed verder. 

Vrouw in scootmobiel aangereden op Rembrandtweg in Amstelveen

Een politiewoordvoerder bevestigt tegenover NH Nieuws dat er iemand gewond is geraakt. Volgens getuigen gaat het om een vrouw. De aanrijding gebeurde iets na 15.30 uur, vlak voor de rotonde waar de Rembrandtweg en de Mr. G. Groen van Prinstererlaan elkaar kruisen. 

Direct na het ongeluk was de vrouw ‘verminderd aanspreekbaar’, vertelde een woordvoerder. Inmiddels is duidelijk dat haar verwondingen meevallen: ze is weer thuis. Terwijl de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar hondje door omstanders opgevangen, zo laten getuigen weten. 

Vrouw in scootmobiel aangereden op Rembrandtweg in Amstelveen

De politie zoekt de automobilist voor het verlaten van de plek van het ongeluk. De auto reed na het ongeluk richting de Oranjebaan. Het gaat om een donkerkleurige stationwagen.

NH Nieuws
NH Nieuws
AAN! heeft een samenwerkingsverband met NH Nieuws. Onze twee redacties trekken gezamenlijk met elkaar op om de verhalen uit Amstelveen (en omstreken) te vertellen.

AANRADERS