HomeWijkenWestwijkVoorverkoop rijtjeswoning van 125 vierkante meter in nieuwbouwwijk De Scheg Oost: vanaf...

Voorverkoop rijtjeswoning van 125 vierkante meter in nieuwbouwwijk De Scheg Oost: vanaf 745.000 euro

Wie een rijtjeswoning wil bemachtigen in de eerste fase van nieuwbouwwijk De Scheg dient een flink gevulde portemonnee mee te nemen. Voor de goedkoopste woning in het project met een oppervlakte van 125 vierkante meter wordt in de zogenoemde pre-sale een ‘prijsrange’ genoemd tussen de 745.000 en 782.500 euro.

Wil iets meer luxe wil en opteert voor een herenhuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning in deze nieuwbouwwijk met de naam Eilands’ Eigen, moet minimaal 895.000 euro kunnen overleggen. De grootste vrijstaande woning in het project kan mogelijk een prijskaartje krijgen van 1.890.000 euro. Alle prijzen zijn hier te vinden.

Pre-sale

De ‘prijsrange’ houdt in dat bouwer Vorm verwacht dat de definitieve verkoopprijs tussen genoemde bedragen komt te liggen. Mensen die meedoen aan de pre-sale kunnen een woning reserveren tegen het hoogste bedrag in de prijsrange. Daarnaast moet een borg worden gegeven van 0,5 procent van de hoogste prijs. Mocht bij de definitieve prijsberekening de prijs lager uitvallen, dan krijgt de koper uit het pre-saleproces het verschil in meerwerk terug.

Als er na de pre-sale nog woningen overblijven worden deze in de gewone verkoop aan de man gebracht. Dan worden er wel definitieve prijzen bekendgemaakt.

Het verkoopteam van Eilands’ Eigen stuurde vandaag een mail naar mensen die zich hebben opgegeven als geïnteresseerde. In deze mail schrijft het verkoopteam dat de telefoon de afgelopen dagen roodgloeiend heeft gestaan: “Wij hadden niet durven dromen dat de vogelvlucht en situatietekening tot zo’n enthousiaste stormloop zouden leiden.”

Binnen Eilands’ Eigen wordt ook nog een aantal koopappartementen gebouwd waarover prijsafspraken zijn gemaakt met de gemeente. De prijzen van deze appartementen worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Foto('s):Planviewer
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS