HomeSportVijf beweegbanken voor Amstelveen: om gewoon te zitten maar ook voor een...

Vijf beweegbanken voor Amstelveen: om gewoon te zitten maar ook voor een leuke work-out

Door een samenwerking tussen Zorg en Zekerheid, Rabobank en Amstelveen Sport kunnen Amstelveners binnenkort genieten van vijf zogenoemde beweegbanken. Op de bank kan je gewoon rustig zitten maar daarnaast is het teven mogelijk om een aantal beweegoefeningen te doen.

De banken worden geplaatst bij Den Bloeyenden Wijngaerdt (wijkcentrum Alleman), Medisch Centrum Zonnestein, Speelplein Alpen Rondweg, het buitenterrein Zwembad de Meerkamp en in de Vierlingsbeeklaan. Om zoveel mogelijk Amstelveners kennis te laten maken met de beweegbank en om ervoor te zorgen dat ze optimaal worden gebruikt, neemt AmstelveenSport de bank op in haar sport- en bewegingsprogramma.

Bij een beweegbank kan op eigen initiatief en eigen tempo/kracht een combinatie van conditie-, kracht- en stabiliteitsoefeningen worden gedaan Speciaal voor de beweegbank is een beweeg-app gemaakt. In deze app zijn naast individuele programma’s met meer dan 250 oefeningen ook een virtuele coach en motivator die uitdaagt te vinden.

Tijdens de Nationale Sportweek wordt op dinsdag 20 september om 12:30 uur bij Medisch Centrum Zonnestein de eerste beweegbank van Amstelveen feestelijk in gebruik genomen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS