HomeCultuurVierdelige podcastserie over 20 jaar P60: afl 1. De beginjaren

Vierdelige podcastserie over 20 jaar P60: afl 1. De beginjaren

AMSTELVEEN – De jeugd van Amstelveen zal er niet eens bij stilstaan. Maar dat Poppodium P60 dit jaar het twintigjarig lustrum viert is allerminst vanzelfsprekend. Dan hebben we het niet over de moeilijke tijden die het podium de afgelopen twee jaar meemaakt. Dat er uiteindelijk een poppodium in Amstelveen is gekomen mag al een klein wonder worden genoemd.

De grote initiatiefnemer Hugo van der Kooij heeft destijds de blaren op zijn tong moeten lullen om medestanders te krijgen voor zijn plan. Twintig jaar later kunnen we zeggen dat P60 niet meer uit Amstelveen is weg te denken.

Grote mengtafel Bløf

Samen met Hugo van der Kooij, directeur Gerard Lohuis en Jill Mos (marketing P60) kijkt Ernst-Jan Wilhelmis van AAN! terug op de beginjaren van P60. Lokaal journalist Wilhelmis was mede door zijn lokale dj-werk (dj Appelmoes) ook betrokken bij het opzetten van P60.

In deze eerste podcast in een serie van vier komen beginnersproblemen als de te grote mengtafel van Bløf, de eerste spekgladde vloer en andere opstartproblemen aan bod. Maar er wordt ook vol lof gesproken over het team van vrijwilligers rond P60 dat al 20 jaar een grote familie is.

Podcast in Spotify:


Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS