Home112Verwarde man door specialisten politie overmeesterd aan Jupiter Middenhoven

Verwarde man door specialisten politie overmeesterd aan Jupiter Middenhoven

Op de Jupiter in Middenhoven is donderdagavond vroeg een man aangehouden door een arrestatieteam van de politie. De woning waarin de man zich ophield werd al enkele uren omsingeld door de politiemensen die klaarstonden met getrokken tasers en een politiehond.

De politie laat weten dat voorzichtigheid was geboden omdat de man een mes bij zich had. Daarom werd er ook eerst onderhandelaars ingezet. Uiteindelijk werden zij bijgestaan door een speciaal team dat is gespecialiseerd in het aanhouden van verdachten.

Incident relationele sfeer

Rond 17.30 uur kwam deze ondersteuningsgroep ter plaatse. De verdachte is korte tijd later aangehouden en naar een cellencomplex vervoerd.

Volgens omstanders was er eerder vandaag een incident in de relationele sfeer met de opgepakte man. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS