Home Amstelveners Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar begint weer: Meld jouw favoriete ondernemer...

Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar begint weer: Meld jouw favoriete ondernemer aan!

AMSTELVEEN – Via de website van www.ovhj-amstelveen.nl kun jij tot 1 juni 2022 weer jouw favoriete ondernemer aanmelden. Dit vanwege de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. Ondernemers kunnen meedoen in de volgende categorieën: ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers.

Winnaars van de vorige editie

De laatste editie was AVB Language Group de grote winnaar en Ondernemer van het Jaar in de categorie tot 50 werknemers. RobotWise won in de categorie Startup en MPG in de categorie grootbedrijf. Koudijs was de absolute Publieksfavoriet.

Waardering en respect voor het Amstelveense MKB

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Projectleiders Darshan Sloot (directeur OA) en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente): “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. De inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van deze ondernemers is enorm. Zij verdienen deze waardering en dit podium. Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Het is naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities echt een fantastische ervaring. Aanmelden kan via ovhj-amstelveen.nl. Doe dit meteen!”

Zonder partners geen verkiezing

De organisatie van de verkiezing zegt verheugd te zijn dat er ook deze editie weer gerekend mag worden op de steun van KPMG, de Loogman Groep en Rabobank Amstel en Vecht. En dat ook de andere partners met hun diensten de verkiezing ondersteunen.

18 november Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, wordt dit afgesloten met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 bekend gemaakt.

Mobiele versie afsluiten