Home Wijken Buitengebied Verkeersader tussen Amstelveen en Uithoorn week lang op slot

Verkeersader tussen Amstelveen en Uithoorn week lang op slot

De belangrijke verbindingsweg tussen Amstelveen en Uithoorn gaat een week lang op slot. Op de Bovenkerkerweg (N521) worden tussen 16 en 22 juli noodreparaties verricht. Het gaat om het stuk asfalt tussen de Burgmeester Wiegelweg en de Zijdelweg. Verkeer wordt omgeleid via de N201 en de Legmeerdijk.

Naast automobilisten zullen ook gebruikers van het openbaar vervoer veel last ondervinden van de werkzaamheden. De lijnen 174 / 274 / 347 / 348 / N47 vervallen namelijk. Connexxion gaat pendelbussen inzetten vanuit Uithoorn. De route loopt via de N201 en de Legmeerdijk (N231).

Pendelbus

Op de halte Nieuw Oosteinde kunnen passagiers vanuit Aalsmeer overstappen richting Amsterdam. De pendelbussen rijden tot de Poortwachter. De Poortwachter is tijdelijk de eindhalte. Daarnaast regelt de Gemeente een extra pendelbus voor de haltes Poortwachter – Grote Beer – Sportlaan. Deze rijdt tussen 8:00-20:00 uur. De nacht(pendel)bus rijdt wel door richting Amsterdam.

Provincie Noord-Holland verricht de werkzaamheden. Met vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met het servicepunt van de Provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail naar servicepunt@noord-holland.nl

Mobiele versie afsluiten