Home112Veertienjarig meisje in ziekenhuis na mishandeling bij speeltuintje Westwijk

Veertienjarig meisje in ziekenhuis na mishandeling bij speeltuintje Westwijk

AMSTELVEEN – In Westwijk is maandagmiddag rond 14.15 uur een 14-jarig meisje zodanig mishandeld dat zij met een gebroken neus en andere verwondingen moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De laffe aanval had plaats bij een speeltuintje tussen de Albert van Dalsumlaan en Fie Carelsenlaan.

De groep jongens die het meisje te grazen namen bestond volgens de politie uit 4 a 5 personen in de leeftijd tussen 11 en 15 jaar. Een van de personen droeg een goud/geel heuptasje. Een ander droeg een paarse korte broek met daarboven een zwart T-shirt met een blauw/paarse opdruk die leek op het universum. Na de mishandeling is de groep weggelopen in de richting van het Westwijkplein.

LEES OOK: UPDATE – Vader verbijsterd na aftuigen dochter in Westwijk: ‘Ben jij een jongen of een meisje?’

De politie is op zoek naar getuigen. Heb je wat gezien? Neem dan contact op met 0900-8844 en vraag naar politiebureau Amstelveen of Meld Misdaad Anoniem door te bellen naar 0800-7000. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021153093.

Op Facebook is ook bericht geplaatst over het incident. Hier is de informatie over de dader wat specifieker.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS