HomeA9Veel verkeershinder bij Keizer Karelweg/A9 door aanleg riolering

Veel verkeershinder bij Keizer Karelweg/A9 door aanleg riolering

KEIZER KARELPARK – Tot maandag 9 mei is de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9, van zuid naar noord Amstelveen, twee weekenden volledig afgesloten. De overige dagen is de weg beperkt beschikbaar voor gemotoriseerd verkeer. VeenIX verlegt in deze periode de riolering onder de Keizer Karelweg. 

Voor het verleggen van de riolering voert VeenIX onder andere graafwerkzaamheden uit en wordt asfalt verwijderd. Het verwijderen van asfalt levert forse geluidhinder op. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de weekendafsluitingen van de Keizer Karelweg.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren voor de werknemers van VeenIX en het verkeer, moet de Keizer Karelweg (deels) worden afgesloten. Dit mag alleen in de avond, nacht of het weekend om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Met het inplannen van de werkzaamheden is ook rekening gehouden met de meivakantie, dan is er minder verkeer op de weg.

Hieronder een overzicht van afsluitingen of beperkte beschikbaarheid van de Keizer Karelweg.

Keizer Karelweg beperkt beschikbaar

Van maandag 18 april tot en met vrijdag 29 april, tussen 20.00 uur en 06.00 uur (iedere nacht – nachten 26/27 april uitgezonderd i.v.m. Koningsnacht en -dag).

De rechter rijstrook op de Keizer Karelweg is in beide richtingen afgesloten. Alle richtingen blijven wel voor het verkeer toegankelijk. Naar verwachting is er beperkte verkeershinder.

Keizer Karelweg afgesloten van zuid naar noord

Van vrijdag 29 april 20.00 uur tot maandag 2 mei 05.00 uurDe Keizer Karelweg is van zuid naar noord afgesloten, tussen de zuidelijke kruising (Keizer Karelweg/Burgemeester Rijnderslaan) en het Stadshart.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS