HomeWijkenElsrijkDoorrijden op Beneluxbaan: vanaf zaterdag minimaal één rijbaan Buitenveldertselaan open

Doorrijden op Beneluxbaan: vanaf zaterdag minimaal één rijbaan Buitenveldertselaan open

De Beneluxbaan is uiterlijk zaterdagmiddag 4 juni weer open. De weg was gesloten in noordelijke richting vanaf Uilenstede. Dit als gevolg van werkzaamheden in Amsterdam aan de Buitenveldertselaan.

De gemeente Amsterdam heeft laten weten dat zaterdag sowieso één rijstrook op de Buitenveldertselaan opengaat. Daardoor kan de Beneluxbaan ook weer open.

Het afsluiten van de Beneluxbaan zorgde voor de nodige problemen op de omleidingsroutes in Amstelveen. “Na een rommelige start hebben we snel maatregelen laten nemen door Amsterdam om ervoor te zorgen dat de situatie normaliseerde”, zegt wethouder Herbert Raat hierover.

Paaltjes blijven staan

Er werden tekstwagens ingezet en extra omleidingsroutes bij Uilenstede. Tevens werden verkeersregelaars ingezet bij Uilenstede en werden er paaltjes geplaatst op de fietsbruggen in Kronenburg om sluipverkeer te voorkomen. Amstelveen heeft met Amsterdam afgesproken dat de paaltjes blijven voorlopig staan.

Foto('s):Google Maps
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS