Home Amstelveners Vanaf volgende week staat mobiele coronatestlocatie weer aan de Sportlaan

Vanaf volgende week staat mobiele coronatestlocatie weer aan de Sportlaan

Zonder afspraak testen in de GGD mobiele testunit, hier op de Sportlaan in Amstelveen

AMSTELVEEN – Er zijn natuurlijk al coronatestlocaties op Schiphol en in de Rai. Toch is het handig om een testlocatie om de hoek te hebben. Daarom staat van 17 mei tot en met 27 juni de testbus weer in Amstelveen. De locatie is net als de vorige keer bij de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan.

De testbus is alle dagen open van 9.00 – 12.00 uur en van 12.45 – 16:00 uur. Mensen kunnen zich gratis en zonder afspraak laten testen. Neem wel een mondkapje en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) mee.

Iedereen met milde klachten kan een coronatest laten doen. Denk hierbij aan klachten zoals neusverkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts. Plotseling minder kunnen ruiken of proeven kunnen ook symptomen van corona zijn. Bij twijfel over klachten kunnen mensen zich ook laten testen. Bezoekers worden dringend verzocht de testuitslag thuis af te wachten. De uitslag is meestal binnen 24 uur bekend.

De bus mag maar door één bezoeker tegelijk betreden, waarna de test wordt uitgevoerd. Andere bezoekers wachten buiten met een mondkapje op tot ze aan de beurt zijn.

Mobiele versie afsluiten