Home112Vakkundige autokrakers hebben het naar de zin in Elsrijk

Vakkundige autokrakers hebben het naar de zin in Elsrijk

AMSTELVEEN – De politie is op zoek naar deurbel- of bewakingsbeelden uit vooral de wijk Elsrijk. De laatste twee weken is er namelijk weer een duidelijke toename te zien van de diefstal van auto-onderdelen.

Autokrakers hebben het voorzien op complete dashboards, adaptive cruisecontrol-systemen of apparatuur voor lane assist. Duur spul dus.

Uit reeds ontvangen camerabeelden blijkt dat er ’s nachts verdachte personen door de wijk lopen. “Het is duidelijk zichtbaar dat zij niet voor een gewone wandeling buiten zijn,” meldt de politie in een bericht op Facebook.

De politie vraagt camerabezitters om eens beelden tussen 01.00 en 05.30 uur te bekijken. “Misschien zie je verdachte personen of opvallende situaties. Alleen al door een looprichting van de verdachte personen kunnen wij gerichter personeel inzetten. Heb je iets op beeld staan? Stuur ons dan een privébericht, “aldus de Amstelveense hoeders van de wet.

Aangifte doen kan gemakkelijk online met je DigiD op www.politie.nl.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS