HomeAdvertentieVaderdagboodschap van Hans

Vaderdagboodschap van Hans

ADVERTENTIE

Wij mannen, wij vaders, broers en partners. Het is zwaarder dan ooit voor ons.

De vrouw heeft ons niet meer nodig. Niet voor onze speciale baby-lading, niet voor het brood-op-de-plank en als helemaal niet om het vlees aan te snijden want er wordt amper nog vlees gegeten.

Seksistische grapjes worden niet meer geduld. Flirten schier onmogelijk gemaakt. En in het huishouden waren torenhoge verwachtingen.

Kortom, we zijn hulpeloos.

Onze vaders (ik ben van 1981) en hun vaders hadden het ogenschijnlijk vele malen makkelijker. Een papadag was nog onbekend, net als de locatie van de stofzuiger.

Onze mannelijke rolmodellen leerde ons niet te huilen als we pijn hadden, een man te zijn. Stoer. Doorbijten. Zij gingen ‘s morgens naar hun werk en kwamen s’ avonds thuis voor een gereedstaande dis. Nu moeten wij omgaan met gevoelens van onze kinderen terwijl we amper weten waar die bij ons zelf zitten.

Mijn generatie rent half drie naar huis om de kids van school te halen en ons te verdiepen in een Hello Fresh bouwkit. Geschatte tijd; 35 min, werkelijke tijd, 1,5 uur. En als de vaatwasser is uitgeruimd, de kids toonbaar en de tafel is gedekt, willen wij medailles, eerbetoon en prijzen. Maar die krijgen we nooit.

Onze vaders kregen al complimentjes als ze wisten hoe de wasmachine werkte.

Wie zijn wij nog? Als we niet de sterke schouders meer zijn om op uit te huilen. In de kroeg moeten letten op onze woorden. En thuis helpen bij taken die ons Freddy Mercury doen voelen in de videoclip van I Want to Break Free.

Daarom is er nu de Vaderdag korting van Hans Breuker Art waarin jij als vrouw, dochter of partner eindelijk die accolades kan geven. Die zo verdiende prijs, die liefdevolle waardering voor die nieuwe slag vaders. Kunst met een hoofdletter K.

De code? VADER

De website: www.hansbreuker.com

Doe het voor hem. Maak die vaders blij zodat ze zich weer helemaal vol energie kunnen storten in de mooiste taak die er bestaat.

Hans Breuker
Hans Breuker
Hans Breuker maakt kunst. Of misschien is pop-art een beter woord. De creatieve ras-Amstelvener is een druk mannetje waarmee je geheid een fijne avond in de kroeg hebt. Om zijn creatieve uitspattingen niet louter toe te vertrouwen aan het doek en de toog geeft AAN! hem hier ook ruimte om zonder censuur zijn ding te doen. Wil je het werk van Hans zien? Ga dan snel naar zijn website.

AANRADERS