Home112Update: uitslaande brand op de Oosteinderweg

Update: uitslaande brand op de Oosteinderweg

AALSMEER – Op de Oosteinderweg is vanmorgen vroeg een grote brand uitgebroken. De brand zou zijn geweest in een opslagloods. Door de harde wind greep het vuur snel om zich heen.

Op afstand waren al flinke vlammen te zien. Een woordvoerder van de brandweer vertelde dat in de loods een caravan met daarin een gasfles stond. Deze is door de brand ontploft. Een persoon ademde rook in door de brand. Deze is nagekeken door ambulancepersoneel. De brand is inmiddels onder controle.

De brandweer was met groot materieel uitgerukt om de brand te bestrijden. Onder meer een op afstand bestuurbare blusrobot werd ingezet. Daarnaast was er, ondanks de harde wind, ook een ladderwagen opgetuigd om van bovenaf te blussen. De brandweer heeft hierdoor kunnen voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde.

Rook richting Amstelveen

Vanuit Amstelveen-Zuid kwamen diverse meldingen van stankoverlast door de rook. De brandweer liet weten dat als mensen last van de rook hadden, ze ramen en deuren moeten sluiten.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS