Home112Twee man aangehouden na gewelddadige beroving Uithoon: politie-agent gewond

Twee man aangehouden na gewelddadige beroving Uithoon: politie-agent gewond

UITHOORN – Een groep van vijf of zes man heeft woensdagavond rond 20.15 uur twee minderjarige jongens beroofd op de Admiraal de Ruyterlaan in Uithoorn. Kort na de beroving konden twee verdachten worden aangehouden.

Het laffe incident vond plaats bij het basketbalveld aan de Admiraal de Ruyterlaan. De jonge slachtoffers zijn bij de beroving ook mishandeld.

De twee mannen die zijn aangehouden betreffen een 17-jarige jongen uit Uithoorn en een 18-jarige jongeman uit Amsterdam. Een politieagent raakte gewond aan zijn been bij een poging één van de andere nog voortvluchtige verdachten aan te houden en is daarvoor in het ziekenhuis behandeld.

De recherche doet onderzoek naar de straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u de beroving zien plaatsvinden of de verdachten kort voor of na 20.15 uur op de Admiraal de Ruyterlaan, de Thorbeckelaan of de Cuyperlaan  in Uithoorn gezien? Of heeft u beeldmateriaal dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Foto('s):VNL Nieuws
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS