Twee dagen feest bij Amstelveense horeca met initiatief Tasty Trail

AMSTELVEEN – Het mag dan nog alleen buiten, maar het afgelopen weekend was het weer fijn feest bij de horeca. Nee, (nog) niet van het niveau Snollebollekes dat iedereen van links naar rechts deint. Gewoon, een bescheiden partijtje met een hapje en een drankje. Vooral om weer contact te hebben met elkaar.

Onder de noemer Tasty Trail konden liefhebbers zaterdag en zondag een tocht maken langs vele Amstelveense horecazaken. Bij elk terras, want dat mag weer, konden de deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Er was een korte en lange route uitgezet.

,,Het ging ons vooral om de gasten en de horeca weer bij elkaar te brengen,” zegt Casper Kabalt van ANNA. De reacties waren dan ook meer dan uitstekend. ,,Iedereen vond het superleuk,” vult Rogier Stoffels van De Manen aan. ,,Zo kon iedereen er weer even inkomen. Om het horecagevoel weer helemaal op te pakken.

De honger naar gezelligheid en genoeglijke momenten kon door het initiatief even worden gestild. Maar het uitverkochte evenement smaakt in ieder geval naar meer.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS