HomeWijkenKeizer KarelparkTransfernieuws: spits Brian Brobbey opent gesprekken met AFC Nautilus

Transfernieuws: spits Brian Brobbey opent gesprekken met AFC Nautilus

Een opvallende verschijning dit weekend op de velden van AFC Nautilus. De afgelopen seizoen door Ajax gehuurde spits Brian Brobbey hield daar samen met oud-Ajacied Lesly de Sa zijn conditie op peil.

Voormalig Nautilus-voorzitter Fredrik Thasing was er als de kippen bij om Brobbey te verleiden voor een jaartje Nautilus. Brobbey toonde zich vereerd met de interesse maar hield nog wel een slag om de arm. De vraag is of de topspits inderdaad wil komen voor drie gevulde koeken en een Marsreep per wedstrijd.

Bij Nautilus zijn ze in ieder geval dolenthousiast. De transfer is weliswaar nog niet kogeltje rond, maar er werd alvast een shirt overhandigd. Mocht Brobbey onverhoopt toch weer voor Ajax gaan ballen of terugkeren naar Red Bull Leipzig, dan hebben ze in ieder geval de foto’s nog aan de Sportlaan.

Foto('s):Pieter Boeve
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS