HomeAmstelvenersTopdrukte verwacht in het Bloesempark in Amsterdamse Bos

Topdrukte verwacht in het Bloesempark in Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – De eerste berichten geven aan dat het al behoorlijk druk is en voor vanmiddag wordt er absolute topdrukte verwacht in het Bloesempark van het Amsterdamse Bos. Het dringende advies is dan ook om in ieder geval op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Zaterdagmiddag was het ook al een drukte van belang bij de toeristische hotspot naast de Poel. Mensen komen van heinde en verre om even zen te zijn. Voor zover dat kan tussen al die honderden mensen. Mensen die ook best wel wat rommel achterlaten.

Overigens zijn er genoeg andere plekken in de omgeving om van bloesempracht te genieten. Zo staat er een prachtige rij richting Kokusai vanaf de Van Heuven Goedhartlaan. Voormalig Amstelvener Jeroen Franken tipt op Twitter een prachtige aangelegd parkje in zijn nieuwe woonwijk Nieuw-Oosteinde in Aalsmeer. Al hebben buurtbewoners liever dat hij dat geheim houdt.


Foto('s):VLN Nieuws
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS