HomeOndernemenTientallen overgebleven ijstaarten als verrassing voor Amstelveners die het even moeilijker hebben

Tientallen overgebleven ijstaarten als verrassing voor Amstelveners die het even moeilijker hebben

AMSTELVEEN ‘Een klein gebaar met zorg voor elkaar’: dat is de insteek van ijssaloneigenaren Tawros Aslanjan en Danilo Giannotta met hun initiatief om hun overgebleven ijstaarten van Gia Gelato te doneren aan zorgorganisatie Brentano, Participe Amstelland en de ZZP-groep.

“Vanwege de coronamaatregelen is het een lastig jaar geweest. Niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor groepen mensen die extra aandacht verdienen. Denk aan ouderen, voor wie de decembermaand ook zonder corona een eenzame tijd kan zijn; gezinnen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen en zzp-ers die hard in hun portemonnee worden geraakt door corona. Door onze ijstaarten juist aan deze groepen te doneren, gaan we voedselverspilling tegen en maken we tegelijkertijd een heleboel mensen blij,” aldus Aslanjan. “Met deze actie willen wij mensen graag een riem onder het hart steken voor de jaarwisseling.”

Robert Jan Machielse, chef kok van Brentano, is heel blij met deze actie. “Het is een leuke verrassing voor de bewoners van onze zorginstellingen. Zo wordt nieuwjaarsdag extra feestelijk.” 

Vanaf 29 december brengen de medewerkers van Gia Gelato de smakelijke ijstaarten langs bij de bewoners van zorgorganisatie Brentano. De ijstaarten die bestemd zijn voor Participe Amstelland en de ZZP-groep worden afgehaald in de ijssalon.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS