HomeAmstelvenersThermische foto kan laten zien of er warmte ontsnapt via daken

Thermische foto kan laten zien of er warmte ontsnapt via daken

AMSTELVEEN – In februari is een vlucht boven Amstelveen uitgevoerd, waarbij thermische foto’s van alle daken zijn gemaakt. Inwoners en bedrijven kunnen hier hun eigen dak opzoeken. Het beeld laat zien wat het warmteverlies van het dak is.

Het lezen van zo’n kaartje is echter niet eenvoudig en zou je zomaar op het verkeerde been kunnen zetten. Zo is bijvoorbeeld goed te zien dat de februarizon ook invloed heeft op thermische toestand van de daken. Juist omdat de foto’s dus best wat uitleg nodig hebben organiseert de gemeente op donderdag 1 juli 2021 een webinar voor Amstelveners.

Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over de verschillende kleuren op de foto’s. Ook krijgen deelnemers uitleg over hoe ze de foto’s kunnen duiden, wordt er informatie gegeven over subsidiemogelijkheden en er is ruimte voor het stellen van vragen. 

Het webinar vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden kan via onderstaande link. Inwoners kunnen eventueel hun adres doorgeven als ze zich aanmelden. Enkele van die adressen worden tijdens het webinar specifiek besproken.

Meer informatie en de thermische foto’s zijn hier te vinden.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS