HomeCultuurTaxatiedag kunst in Museum JAN: ook sieraden en horloges welkom

Taxatiedag kunst in Museum JAN: ook sieraden en horloges welkom

Benieuwd naar de waarde van een klassiek schilderij, een modern beeld, grafiek of een sieraad maar geen zin in draaiende camera’s van Tussen Kunst & Kitsch? Museum JAN en Kunstveiling komen met de oplossing. Zaterdag 17 september wordt namelijk een taxatiedag gehouden.

Tussen 11.00  en 16.00 uur is het mogelijk om in het museum aan de Dorpsstraat voorwerpen door experts te laten taxeren. Veilingmeesters van Kunstveiling maken graag een gratis en vrijblijvende taxatie van de aangeboden kunstwerken. Wie eventueel meteen wil cashen met een gevonden kunstschat kan het item direct na de taxatie inbrengen voor de online-veiling.  

Sieraden en horloges

Ook voor een taxatie van bijzondere juwelen en horloges kan het publiek 17 september in  Museum JAN terecht. Een team van specialisten van de Stadsbank van Lening van de  Gemeente Amsterdam staat klaar om meer te vertellen over de waarde van uw  sieraden.  

De taxatie van de voorwerpen kan handig worden gecombineerd met een bezoek aan het museum. In JAN zijn momenteel twee tentoonstellingen te bewonderen: de overzichtstentoonstelling Liefde voor landschap met het werk van Saskia Boelsums, en de expositie Verzameld voor Amstelveen – de gemeentelijke kunstcollectie. Inwoner van Amstelveen? Dan bezoek jedeze tentoonstelling helemaal gratis. 

De taxatiedag vindt plaats in Museum JAN aan de Dorpsstraat 50 in Amstelveen. Vooraf  registreren is niet nodig. Per persoon kun je maximaal 5 voorwerpen meebrengen naar  de taxatiedag.  
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS