HomeWijkenKeizer KarelparkSubsidie voor Lonneke's Huiskamer: inloopochtend voor mensen die te maken hebben met...

Subsidie voor Lonneke’s Huiskamer: inloopochtend voor mensen die te maken hebben met kanker

Goed nieuws voor Lonneke’s Huiskamer. De inloopochtend in het MOC voor mensen die te maken hebben met kanker. Ze het maar Lonneke: “Na een paar maanden met behulp van MOC/Participe op eigen kosten te hebben gedraaid hebben wij subsidie van de gemeente Amstelveen gekregen. Onnodig om te zeggen dat we hier enorm blij mee zijn en nu ook echt concreet aan de gang kunnen met alle mooie plannen die we hebben.”

Het goede nieuws betekent dat er meer ‘special-dagen’ kunnen worden gepland. Denk hierbij aan speciale thema’s. Enkele voorbeelden:

 • sprekers kunnen gaan uitnodigen rondom een specifiek onderwerp
 • workshops kunnen organiseren rondom beauty, sport en gezondheid
  Suggesties en verzoeken zijn altijd welkom.

  De volgende activiteiten staan al vast:
  – 9 september: Brunch
  – 23 september: Zumba
  – 11 november: Yoga en Mindfulness
  – 9 december: Make Up ochtend

  Lonneke: “Voor de overige data zijn we nog druk aan het plannen. Hou vooral Facebook en Instagram in de gaten, daar zetten we alle activiteiten op (Lonneke’s Huiskamer). En natuurlijk kunnen we nu onze ‘normale’ activiteiten structureel voortzetten.”

  Lonneke’s Huiskamer is een initiatief van Sandrine Kwast en Lonneke Bikker. Wij streven ernaar om mensen die met kanker te maken hebben (gehad) een veilig en laagdrempelige inloopochtend te bieden waar ze terecht kunnen voor een kop koffie, gesprekken en activiteiten. Dit doen wij iedere tweede en vierde vrijdag van de maand van 10.30 tot 12.30, er zijn geen kosten aan verbonden.

AANRADERS