Home112STORM: Corrie caramboleert met containers

STORM: Corrie caramboleert met containers

AMSTELVEEN – Storm Corrie zorgt in Amstelveen tot op heden voor weinig grote schade. Wel ging de storm aan de haal met vele groencontainers op Laan Rozenburg. De groene bakken caramboleerden nadat een flinke windstoot werd uitgedeeld door Corrie.

Vandaag worden er in ieder geval uit veiligheidsredenen geen ondergrondse containers geleegd. Vanwege de windstoten is het niet veilig om de ondergrondse containers vier meter de lucht in te takelen om ze te kunnen legen, meldt de gemeente. De afvalinzameling van minicontainers gaat gewoon door. In de loop van de dag wordt gekeken of de storm gaat liggen en het legen van de ondergrondse containers kan worden hervat.

Updates:

11.11 uur: Bij fietsoprit Groen van Prinstererlaan – Beneluxbaan is een boom omgewaaid. Gemeentewerkers zorgen dat het fietspad weer begaanbaar wordt.

12.06 uur: In Middenhoven is een schutting omgewaaid. Bewoners zullen een ritje richting tuincentrum moeten maken binnenkort want een aantal bloempotten is gesneuveld door het geweld van Corrie.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS