HomeAmstelvenersStartschot feestdagen gegeven aan Fideliolaan: de boom staat!

Startschot feestdagen gegeven aan Fideliolaan: de boom staat!

AMSTELVEEN – Beter vroeg dan laat. Dames en heren: de boom staat! Een beetje warme kerstsfeer in Amstelveen kan ook in oktober helemaal geen kwaad.

En eigenlijk geven wij de bewoners van dit appartement aan de Fideliolaan geen ongelijk. Wat fijne vredige kerstgedachten mogen er namelijk altijd zijn. Of het nou oktober is of niet. Hulde dus aan deze Amstelveners die een heerlijk startschot hebben gegeven voor de feestdagen!

De opgetuigde kerstboom werd gespot door een oplettende volger van AAN! en hij dumpte de foto gelijk bij ons de mailbak. Zie je zelf ook iets opvallends, spannends of gewoon leuks in Amstelveen? Denk je; dit fijne feit, tafelreel of vrolijke nieuwtje wil ik delen? Schroom niet, maak een foto of filmpje en stuur ‘m naar redactie@aanamstelveen.nl.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS