HomeAmstelvenersStart derde ronde lokale campagne ‘Groen moet je doen!’

Start derde ronde lokale campagne ‘Groen moet je doen!’

AMSTELVEEN – Bewoners uit verschillende wijken van Amstelveen kunnen nu online ideeën indienen om hun buurt groener te maken. Deze week start ronde drie van de campagne ‘Groen moet je doen!’.

Als je woont in Westwijk, Waardhuizen, Middenhoven, Bovenkerk, Nes aan de Amstel en Buitengebied zuid kunt u hieraan deelnemen.

Het gaat om kleinschalige initiatieven zoals een vlindertuin of een bloemenzee in plaats van een oud plantsoentje. De gemeente selecteert de ideeën op basis van financiële haalbaarheid, uitvoerbaarheid en het verhogen van de groenbeleving in de buurt. Aansluitend wordt een aantal ideeën uitgevoerd.

De inwoners uit eerdergenoemde wijken kunnen tot en met zondag 6 juni 2021 ideeën aanleveren. Kijk op denkmee.amstelveen.nl voor alle informatie over de campagne, de planning van de rondes en de tips om gevels of tuinen groener te maken.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS