HomeSportSportverenigingen opgelet: er liggen subsidies klaar voor nieuwe beweeginitiatieven

Sportverenigingen opgelet: er liggen subsidies klaar voor nieuwe beweeginitiatieven


AMSTELVEEN – Sport- en beweegaanbieders in Amstelveen die ideeën hebben voor activiteiten om inwoners van Amstelveen (meer) aan het bewegen te krijgen, kunnen daarvoor tot 11 maart 2022 een subsidieaanvraag doen.

Vorig jaar was deze mogelijkheid er ook al, maar voor dit jaar is er een nieuw uitvoeringsbudget beschikbaar. De subsidieregeling hoort bij het lokaal Sportakkoord. Het gaat om bijdragen van maximaal €2.500, bedoeld voor sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders.

Van de eerdere regelingen profiteerden bijvoorbeeld Basketbalvereniging MBCA, AmstelveenSport, Hockey voor Iedereen, schaakvereniging Pegasus en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen al.

Nieuwe aanvragen

Het bestuur van het Sportakkoord Amstelveen beoordeelt alle aanvragen voor 1 april. Uiterlijk 8 april 2022 krijgen de aanvragers bericht of de subsidieaanvraag voor hun idee is goedgekeurd.

Meer informatie met betrekking tot de subsidieaanvraag en aan welke voorwaarden een aanvraag moet voldoen is te vinden op www.sportakkoordamstelveen.nl/aanvragen. Nieuwe aanvragen kan je mailen naar de coördinator Sportakkoord Amstelveen, Joris van
Soerland (j.vansoerland@amstelveensport.nl).

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS