Sportscholen eindelijk weer open: “Het heeft nu wel lang genoeg geduurd!”

AMSTELVEEN – De volgende stap in de versoepelingen is gisteren weer gezet. Terrassen kunnen langer worden bezocht maar ook de sportscholen mogen open voor het binnensporten.

“Het heeft nu wel lang genoeg geduurd, we gaan er weer volgas tegenaan,” zegt Martin Smit, eigenaar van sportschool Healthclub Different. “Het was echt een gekkenhuis. Het is niet normaal hoeveel mensen er gebeld hebben, maar ook mensen die er al waren. Om 08.00 uur vanmorgen toen wij opengingen stond er een hele rij voor de deur. Het is ongelofelijk. Echt fantastisch.”

Weinig klanten verloren

Martin vertelt dat hij, ondanks de vijf maanden lockdown, weinig klanten heeft verloren. “We hebben redelijk trouwe sporters. Er zijn zelfs mensen geweest die hebben gevraagd om nog een keertje extra contributie te betalen, maar dat vinden we echt over-the-top. Dat doen we niet. En voor mensen die het niet meer kunnen betalen hebben we het gewoon stopgezet. We zitten allemaal met hetzelfde probleem, je moet elkaar helpen,” aldus Smit.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS