HomeAmstelvenersSchouwburg verplaatst enkele voorstellingen naar middag

Schouwburg verplaatst enkele voorstellingen naar middag

AMSTELVEEN – Na de aankondiging van de avondlockdown is Schouwburg Amstelveen aan de slag gegaan met het verplaatsen van voorstellingen naar de middag. “Want juist in deze donkere tijd is een uitstapje naar het theater zo belangrijk. Gelukkig zijn er een flink aantal artiesten die ook graag op de middag komen spelen. Zoals Javier Guzman, Nederlands Dans Theater en het bejubelde Bloemenduel,” aldus een woordvoerder van de Schouwburg.

De volgende voorstellingen konden naar de middag worden verplaatst:

Bejubeld Bloemenduel met Steef de Jong & Louis van Beek
Eén operette, vier hoofdrollen plus koor én orkest. Maar dan met z’n twee. Theatermakers Louis van Beek en Steef de Jong nemen op zaterdag 11 december om 14.30 uur alles zelf voor hun rekening. Bloemenduel is een all female cast operette voor twee heren. Het is het verhaal van twee adellijke Parijse dames die gevraagd zijn om bloemstukken te arrangeren voor een tentoonstelling. Een samenwerking vol onenigheid die uitmondt in een gedenkwaardig duel.

Nederlands Dans Theater 2 – The play between
In The play between presenteert het Nederlands Dans Theater op vrijdag 10 december om 15.00 uur twee eigenzinnige choreografen die beiden een wereldpremière brengen. De Spaanse Marcos Morau versmelt dans, mode, film en theater in zijn werk. Nadav Zelner (Israël) is een gedurfd en eigentijdse choreograaf die de hedendaagse danswereld verovert. 

Oudejaars Javier Guzman
Een memorabel jaar moet besproken worden. En dat doet Javier Guzman in zijn Oudejaarsconference 2021 op zaterdag 18 december om 15.00 uur. Javier neemt het jaar met veel humor met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Actueel, scherp, belangrijk of onbelangrijk.

Meer info: www.schouwburgamstelveen.nl. 

Foto('s):Rahi Rezvani
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS