HomeCultuurSchouwburg Amstelveen sluit het seizoen af in Openluchttheater Elsrijk

Schouwburg Amstelveen sluit het seizoen af in Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – Schouwburg Amstelveen sluit van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juli het door corona gemarkeerde seizoen af met een weekend vol muziek, cabaret en jeugdtheater in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen.

Het weekend wordt op vrijdag 16 juli geopend met een zeer bijzonder gelegenheidcabaretstrio: Guido Weijers, Ruud Smulders (De Vooravond) en Andries Tunru (De Slimste Mens). Charly Luske brengt op zaterdag 17 juli met The Story of George Michael een eerbetoon aan zijn grote muzikale idool George Michael.

Kinderen kunnen op zaterdag 17 juli genieten van Kikker, mini-musical (3+) en op zo 18 juli van Heb je mijn zusje gezien? (2,5+). Het weekend wordt zondag 18 juli afgesloten met Summer Strings: de mooiste strijkmuziek van Grieg en een saxofoonconcert van topsolist Ties Mellema. 

In het laatste weekend van augustus wordt het nieuwe seizoen óók geopend in Elsrijk met Celebrating the Music of Steely Dan, Rayen Panday en Het laatste koekje (3+) van Het Ministerie van Onverrichter Zake.

Via www.schouwburgamstelveen.nl/elsrijk zijn tickets te bestellen.

Foto('s):Nico Egbers
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS