Vier dagen Amstelveense schaatspret

Eindelijk konden we weer eens zwieren en zwaaien op Amstelveens natuurijs. En dat hebben we geweten. De inwoners van Amstelveen trokken massaal naar de Poel om daar te schaatsen en vooral weer eens te socializen. Want wat missen we elkaar in de huidige tijd. AAN! kijk nog even terug op vier heerlijke dagen. 

Er was natuurlijk eerst nog vrees dat door de sneeuw van vorige week het ijs van mindere kwaliteit zou zijn.

First!

Maar de kwaliteit viel enorm mee, bleek woensdag. Toen waagden de eerste schaatsers zich op de Poel. Het ijs kraakte nog wel flink. 

Karten op Poel

Gewoon even mooie plaatjes

Soms iets te veel mensen op het ijs

En het geeft zo'n rommel na afloop

Maar het was leuk!

@aanamstelveen

Een lang weekend vol ijspret komt nu tot een einde. Een heuse “Poelparty” #poel #ijspret #amstelveen #aanamstelveen

♬ original sound - cohmedyclub

Wij zijn AAN!

AAN! is de nieuwe lokale digitale omroep van Amstelveen, opgericht door een groep jonge Amstelveners die het nieuws op een frisse eigentijdse manier willen brengen. NH Nieuws heeft al kenbaar gemaakt met de nieuwe omroep te willen samenwerken. AAN! heeft geen licentie om uit te zenden via de kabel. Vanwege de huidige ontwikkelingen binnen de digitale media denken de initiatiefnemers dat dit gemakkelijk is op te vangen door inzet van de digitale kanalen.

 

AAN! bevindt zich nog in de opstartfase. Via socials en deze tijdelijke website laten wij Amstelveen al voorzichtig zien wat ze in de toekomst van ons kunnen verwachten. In vaktaal noemen we dat een zogenoemde soft-launch. In de toekomst willen we een vast Amstelveens panel opzetten, podcasts maken en vooral samen met onze partner NH Nieuws en de Amstelvener een frisse nieuwsvoorziening opzetten die ertoe doet.  

Mail ons

We zijn voorlopig nog het gemakkelijkst bereikbaar via de mail. Heb je een tip, suggestie of denk je graag mee met ons?

Mail ons dan door hier te klikken. 

Foto's en video's: Vivian Tusveld, Toon van der Burg.

© 2021 AAN! Amstelveen & NH Nieuws