HomeKeizer KarelparkNieuwsbrief De KeizerSaleh Hassan Faris in Buurtkamer KKP

Saleh Hassan Faris in Buurtkamer KKP

KEIZER KARELPARK – Op vrijdag 6 mei is er in De Buurtkamer KKP de voorstelling van Saleh Hassan Faris. Deze staat in het teken van de vrijheid. Het gaat over een acteur die zijn land verlaten heeft en hij is op zoek naar de vrijheid.

De vrijheid van het lichaam. Saleh neemt je mee op reis van van Bagdad naar Amstelveen en hij vertelt in zijn eigen stijl met muziek over zijn zoektocht naar een nieuwe wereld waar hij terechtkomt.

De voorstelling begint 16.00 uur en duurt ongeveer 40 minuten. de inloop is om 15.45 uur met een kopje koffie of thee Aansluitend is er een borrel met hapjes. Drankjes zijn op eigen rekening. De kosten van de voorstelling is €5,- per persoon. U kunt alvast een kaart reserveren via 020-643 04 53 of via de mail, buurtkamerkkp@gmail.com.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS