HomeUncategorizedRustige vlucht wordt knokken aan boord: zes mannen opgepakt na vechtpartij in...

Rustige vlucht wordt knokken aan boord: zes mannen opgepakt na vechtpartij in KLM-vliegtuig

SCHIPHOL – Zes Britse mannen zijn gister op Schiphol opgepakt vanwege een vechtpartij aan boord van een KLM-vliegtuig. Het toestel vloog ’s ochtends van Manchester naar Amsterdam. Een medepassagier van de mannen zette een video van het incident op Twitter.

Boeing 737-800 van KLM stijgt op vanaf de Polderbaan op Schiphol

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding was voor de knokpartij. Op de video is te zien dat een aantal mannen op een persoon in lijkt te slaan. Een van de passagiers roept in het Engels: “Dit is een vliegtuig verdomme!” KLM-personeel probeert een aantal keer in te grijpen en uiteindelijk lukt dit ook. 

Tekst gaat verder onder Tweet.

De Koninklijke Marechaussee meldt dat een van mannen lichtgewond raakte. Voor zover bekend raakte er geen personeelslid gewond, laat een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij weten aan de NOS. Zes mannen zijn bij aankomst op Schiphol aangehouden. De aanleiding voor de vechtpartij is onduidelijk. 

NH Nieuws
NH Nieuws
AAN! heeft een samenwerkingsverband met NH Nieuws. Onze twee redacties trekken gezamenlijk met elkaar op om de verhalen uit Amstelveen (en omstreken) te vertellen.

AANRADERS