HomeAmstelvenersReserveren Amstelveense vaccinatielocatie vanaf nu mogelijk

Reserveren Amstelveense vaccinatielocatie vanaf nu mogelijk

AMSTELVEEN – In het weekend ging het nog lastig, maar het is nu mogelijk om zowel online als telefonisch een afspraak te maken voor een covid-vaccinatie in Amstelveen. De locatie aan de Bovenkerkerweg 6-8 gaat 1 juli open. Reserveren is alleen voor mensen die een oproep hebben ontvangen.

Vorige week werd bekend dat de GGD ook in Amstelveen een vaccinatiecentrum opent. Amstelveners waren voorheen aangewezen op locaties bij de RAI, AFAS Live in Zuidoost en Badhoevedorp. De Amstelveense locatie zal ook worden bezocht door bewoners van Aalsmeer en Uithoorn.

Lees ook: Amstelveen krijgt een eigen vaccinatielocatie in kantoorpand Bovenkerkerweg

De GGD start op de nieuwe locatie met 450 vaccinaties per dag. Het vaccineren gebeurt op deze locatie 6 dagen per week van 08:30 tot 16:00 uur. De andere locaties in de regio zijn zeven dagen per week open van 08.00 uur tot 20.00 uur. De GGD gaat er van uit dat de locatie in Amstelveen tot 1 september 2021 voor vaccinaties gebruikt gaat worden.

Het vaccineren vindt uitsluitend plaats op uitnodiging. Die uitnodiging ontvangen mensen per post via het RIVM, waarna ze zelf een afspraak kunnen maken. Alleen mensen die een afspraak hebben om gevaccineerd te worden, kunnen naar binnen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor automobilisten; er zijn verkeersregelaars aanwezig om het extra verkeer in goede banen te leiden.

Meer informatie?

Hebt u vragen over deze vaccinatielocatie? Neemt u dan contact op met de GGD Amsterdam via (020) 555 52 02. Bezoek ook de pagina Meest gestelde vragen over coronavaccinatie van de GGD Amsterdam.

Foto: Kantoor waar de vaccinaties gaan worden verzorgd. (Google Maps)Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS