HomeCultuurPunkrockband Floodlines wint Popprijs van Amstelland

Punkrockband Floodlines wint Popprijs van Amstelland

AMSTELVEEN – Punkrockband Floodlines heeft zaterdagavond de Popprijs van Amstelland gewonnen. De finale waarin vier Amstellandse bands streden om de prijs vond plaats in P60 en was te volgen via een livestream.

De driekoppige jury – bestaande uit singer-songwriter Kay Koopmans, bassiste Jasja Offermans en concertgebouwprogrammeur Edwin van Andel – zag bij Floodlines “veel kans op groei” en de band “oogde veel meer als een geheel” dan in de voorronde. Het prijzenpakket dat de band in ontvangst mocht nemen bevat onder andere een dag opnemen in een studio en een fotoshoot. Naast winnaar Floodlines deden pop-soulband Sixty-P, kleinkunstcabaretduo Laat Maar en het Ierse folkduo Voxin’ the Box mee.

Anders dan anders

Normaal gesproken vinden de voorrondes en de finale van de Popprijs van Amstelland met publiek plaats in N201 Aalsmeer en poppodium P60. Dit jaar bestond de voorronde uit eerder opgenomen interviews en optredens van negen geselecteerde acts. Tot 2 mei kon er gestemd worden op de acts: de vier bands die de meeste stemmen kregen, mochten zich nu bewijzen in de finale.

De finale is hier terug te zien.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS