Project Nieuwsplein de Keizer

AAN! heeft als uitgangspunt dat nieuws uit de haarvaten van de samenleving moet komen. Lokale media moeten in contact staan met de burger. Daarom zijn we met steun van de Amstelveense Mediaraad het project Nieuwsplein Keizer Karel gestart. Door de bewoners is dit nu omgedoopt tot Nieuwsplein De Keizer.

Doel is samen met de wijk nieuws te maken. Dit kan zowel positief als negatief nieuws zijn. Belangrijk is dat de wijkbewoners weten wat er speelt in de wijk. Samen met onze mediapartner NH geven we vrijwilligers de kans om de eerste stappen te maken in de journalistiek.

Samenwerken

AAN! onderhoudt nauwe banden met De Buurtkamer, het MOC en Participe. Ook andere organisaties uit de wijk kennen ondertussen het bestaan van AAN! Vanaf maart gaan we gezamenlijk Nieuwsbrief De Keizer nieuw leven inblazen en binnenkort komen er ook workshops en cursussen om te leren waar een nieuwsbericht, podcast of video aan moet voldoen. We eisen absoluut geen NOS-kwaliteit. Plezier staat voorop.

Wil je meer weten of meedoen? Kom dan eens langs tijdens de inloopochtend van Nieuwsplein de Keizer, elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in het MOC-gebouw. Mailen kan ook: aan@aanamstelveen.nl.