Home112Politie zoekt nog steeds naar bromfietser die doorreed na ongeluk Randweg Uithoorn

Politie zoekt nog steeds naar bromfietser die doorreed na ongeluk Randweg Uithoorn

AMSTELVEEN – De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van een brommer die maandagavond 22 november 2021 een 49-jarige fietser zwaargewond achterliet na een verkeersongeval op de Randweg in Uithoorn. Ook eventuele nieuwe getuigen mogen zich melden.

Het slachtoffer kwam maandag 22 november rond 19.00 uur in botsing met de brommer. De man viel van z’n fiets en raakte zwaargewond. De bromfietser reed echter weg in de richting van de Poelweg.

Lees ook: Fietser gewond na aanrijding Uithoorn; bestuurder doorgereden

Opsporing Team Verkeer (OTV) en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld. Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tot op heden heeft hij verwondingen en is hij nog steeds aan het herstellen van het ongeval.

Getuigenoproep

OTV is op zoek naar getuigen die meer weten over de bestuurder van de bromfiets. Kent u iemand die rond die periode ineens schade heeft aan zijn/haar bromfiets of kleding? Of bent u zelf de bestuurder van de bromfiets geweest? Neemt dan contact met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Foto('s):VLN
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS