Home112Politie zoekt getuigen straatroof Uithoorn

Politie zoekt getuigen straatroof Uithoorn

UITHOORN – Een 19-jarige man is donderdagavond 29 juli met geweld beroofd van zijn telefoon. Dit gebeurde rond 22.35 uur langs de N196 ter hoogte van het Zijdelveld in Uithoorn.

Het slachtoffer fietste met zijn vrienden over de Admiraal van Ghentlaan. Ter hoogte van de N196 is hij overgestoken in de richting van het Zijdelveld. Twee mannen zouden hem toen van zijn fiets getrokken hebben en hem in de bosjes hebben mishandeld. Daarbij is de telefoon van het slachtoffer weggenomen. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. De verdachten zijn gevlucht in de richting van het Zijdelmeer.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u camerabeelden van de omgeving of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via het online tipformulier kunt u ook informatie en beelden achterlaten.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS