Home112Politie trekt vuurwapens bij aanhouding na gewelddadige beroving

Politie trekt vuurwapens bij aanhouding na gewelddadige beroving

Op de Traviatastraat in Bankras heeft de politie rond 18.00 vanavond twee verdachten aangehouden. Bij de aanhouding moesten agenten hun vuurwapen trekken. De aanhouding werd gedaan naar aanleiding van een gewelddadige beroving die een uur eerder in de wijk was gebeurd.

Een politiewoordvoerder kon nog geen details geven over de beroving. ,,Het onderzoek loopt nog. Vanwege het lopende onderzoek kunnen er nog geen details worden gedeeld over de beroving.” liet een politiewoordvoerder weten.

Agenten verzamelden rond 18.00 uur bij de Traviatastraat, naar aanleiding van de beroving. Er werden kogelwerende vesten aangetrokken. Agenten zagen ineens twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. Direct werden vuurwapens getrokken en werden de twee jongens aangehouden. Een scooter die ze bij zich hadden werd in beslag genomen.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS